Koret Diandre

Diandre er et blandet kor som synger a cappella. Vi er et kor med mye humor og med bra besetning i alle stemmegrupper. Vi er nå rundt 25 glade korister.


Vi øver hver torsdag på musikkrommet til Møllergata skole i sentrum av Oslo, og tar opp nye sangere ved semesteroppstart.


Koret Diandre har de fleste genre på repertoaret, men er alltid på jakt etter arrangementer som er litt forskjellig fra det som kor «flest» synger. Vi synger mye jazz, pop og rock, men utfordrer også oss selv med både moderne musikk og folkemusikk. Mange sangere gir sitt beste når vi stemmer i drikkevisene.


Diandre har ved flere anledninger samarbeidet med andre kor, blant annet har dette resultert i givende julekonserter. Vi tar gjerne sangoppdrag ved jubileer og markeringer. Koret har i tillegg som målsetning å dra på festival eller delta i konkurranse annethvert år.


Diandre er et kor hvor glede, humor og sosialt samvær er i fokus, mens vi hele tiden prøver å strekke oss litt lengre musikalsk. Ingen øving uten en god latter!Interessert i å vite enda mer om oss?


Her er historien bak koret Diandre